Veteránzsiguli hétvége: Börgönd szeptember 8.

PROGRAM VÁLTOZÁS! SAJNOS A BALATONMÁRIAFÜRDŐI RÉSZE A PROGRAMNAK ELMARAD! ÍGY TALÁLKOZUNK A BÖRGÖNDI REPÜLŐNAPON VASÁRNAP!

A szeptember 7-8-i hétvégére van két meghívásunk az egymást követő napokra, Balla András szombatra a balatonmáriafürdői nyárzáró rendezvényre, Hajdók Tibor pedig a már hagyományos börgöndi repülőnapra invitál bennünket.

A programok:

Szeptember 7. szombat

 

10:00-tól kezdődnek a programok de 12:00-ig van idő beállni
14:00-15:00 óra körül lesz egy felvonulás a faluban, ahol a régi kocsikkal mennénk egy kört, kiállnánk egy kicsit a kikötőben a partra (ott lehetne fényképezkedni is), intéznek hozzá hangosítást is ahol régi zenék mennének autóról.

Az esemény 2 éve működik, tavaly, és tavaly előtt csak András Trabija meg Zsigája volt kint pár öreg motor és bicikli kíséretében. Szeretnék kicsit ezt kibővíteni, terveznek egy retró sátrat is, amibe régi dolgokat állítanának ki, ide lehet hozni érdekességeket

Ebéd lesz a strand területén:
halászlé, halsütés (keszeg) lángos, régi balatoni gyorskaják, stb. amit a település finanszíroz
A nyugdíjas halsütős néni süti ilyenkor a hekket, keszeget, a 70-80 as években volt egy halsütödéje

Szállást szombat estére András tud adni, vasárnapi reggelivel (András állja a szabad szobák erejéig)
Van egy nagy grillje, azon este tudunk sütögetni akár a strand területén (kérünk egy lekerített részt), utána a Delta nyitva van (ahol voltunk a télen) és van még élet a faluban, koktélbárok, miegymás.
Egészen késő estig tart a rendezvény a strandon.

Ha valakinek kérdése van ezzel kapcsolatban, jelentkezni szeretne, keresse Balla Andrást, ballaandras@kismatroz.hu, +36/30/500-11-78, ha valakinek kéne péntekre is szállás, azt is meg tudjuk oldani csak jelezzétek!

 

Aki eljön a szombati programra azokkal együtt indulunk a vasárnapi eseményre, ami  Börgöndi Repülőnap:

Szeptember 8. vasárnap

Helyszín: a börgöndi laktanya területe.

Programként  Tibi versenyautóztatást tervezett, ha lesz jelentkező sofőr autóval.
Ezen felül gondolt még arra, hogy a teherautója rakterében felállított kép és hanganyag formájában az Egyesület fejlődését és a tagjainak bővülését, akár minden autóról küldött képek alapján bemutassuk.
Továbbá kellene minél több színes autó kortól és állapottól függően!! (piros ,fehér ,zöld)
A repülőnap programjáról később adunk ki további infót.
Szeretnénk sátrakat állítani asztalokkal és sörpadokkal, erre várnánk a közelből résztvevők segítségét.
Tibinek van egy dupla sátra két asztallal és 10 db székkel.

Tibi szeretné a nagy érdeklődésre való tekintettel, és a múltra nézve meglepni a résztvevőket egy általa készített látványkonyhás, ízletes ebéddel, mely a vasárnap fénypontja lesz :o

A legutóbbi információk szerint két fő ingyenes belépést biztosítanak autónként, de ezen még dolgozik Tibi bácsink, hátha lehet az három is.

Kérlek benneteket,hogy legkésőbb augusztus 25-ig részvételi szándékotokat írásban leadni szíveskedjetek a kapcsolódó fórumban és a regisztrációs táblázatban a repülőnappal kapcsolatban.

A rendezvény végén a bontáshoz is szükség lesz segítségre, illetve akinek ötlete, felajánlása, segítő szándéka van, illetve kíváncsi további részletekre, az szintén a kapcsolódó fórumban találja meg az infót vagy tud hozzászólni.

Tehát akkor ismét: a jelentkezéseket a fórumban várjuk és azzal párhuzamosan közvetlenül a szervezőknél, lehet csak egyik, vagy mindkét rendezvényre is jelentkezni:

Balatonmáriafürdő: Balla Andrást, ballaandras@kismatroz.hu, +36/30/500-11-78, határidő nincs, de a szállások száma véges, és jó lenne tudni mennyien leszünk, így érdemes minél hamarabb jelentkezni!

Börgöndi repülőnap: Hajdók Tibor, hajdok.tibor@gmail.com, jelentkezési határidő augusztus 25., autó rendszámát kérjük leadni a regisztrációs táblázat kitöltésével!

Úgy gondolom, hogy egy rendkívül jó hangulatú hétvégének nézünk, gyertek minél többen!

This entry was posted in 2013. III. negyedév, Hírek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!