Kezdeményezés az okmányaikat vesztett járművek forgalomba helyezésének megkönnyítésére

Egyedülálló kezdeményezésbe fogott a Veterán Fórum közönsége, melyben egyesületünk tagjai közül is többen részt vesznek,  a papírjaikat vesztett veteránok tulajdonlásának és forgalomba helyezhetőségének megoldatlan problémájával kapcsolatban, mellyel sokan találkoztunk már! Többek között az utolsó bejegyzett tulajdonos felkutatásának megkönnyítésére, és az eredeti járműokmányok és rendszámok érvénytelenítve visszaadásának kérdésében szeretnének eredményeket elérni, és fölhívni az illetékesek figyelmét az egész országra kiterjedő aláírás gyűjtési akcióval, melyhez tagságunk segítségét is kérjük:

Várjuk minden tagunk segítségét!

Az aláírás gyűjtés fontosabb tudnivalói:

Az íveket az itteni részletes tudnivalókat tartalmazó linkről tölthetitek le, sima A4-es papírra kinyomtatva. Elsőként ti írjátok alá, és igyekezzetek a családon, baráti körön belül minél több aláírást szerezni, de már egy aláírással is elküldhetik a linken megadott címre. Nem csak olyan írhatja alá, aki veterános! Ne felejtsétek aláírni az ívet alul az aláírást gyűjtő polgár szövegnél se. Az aláírások gyűjtése augusztus 31-ig tart. Az íveket postázni kell a következő címre:

Veterán fórum összefogás
2071 Páty, Kossuth L. u. 94.

TÁMOGASSUK AZ AKCIÓT, HISZEN KÖZÖS ÉRDEKÜNKRŐL VAN SZÓ!

Ui.: a feleségeiteknek, barátnőiteknek ne mondjátok el, hogyha aláírják, talán egy icipicit könnyebb lesz még egy Ladát bevásárolni a gyűjteménybe! :)

This entry was posted in 2013. III. negyedév, Hírek and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Kezdeményezés az okmányaikat vesztett járművek forgalomba helyezésének megkönnyítésére

  1. Szabó Tamas says:

    Sziasztok!
    Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek,a motorkerekpároknál volt lehetőség a papírok tisztázására bár nem volt egyszerű!
    Autóknál ez már kevésbé elmondható,jó lenne véghezvinni!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!