Oldtimer Expo 2011 – Köszönet

Amint látjátok, bezárt a bazár, már csak egy feladat van hátra.

Mint az oldal segédszerkesztője kiosztottam magamra, hogy megköszönjem a közreműködőknek a hozzájárulásukat ahhoz, hogy Egyesületünk első nagy rendezvénye sikerrel zárult. Olyan rendezvényen vettünk részt, amin hazai Ladás vagy Zsigulis klub még soha, újfajta környezetben új kihívásoknak tudtunk megfelelni, és természetesen sokat tanultunk belőle, már most látunk dolgokat, amiket másképpen csinálnánk, de összességében nagyon sikeres, színvonalas rendezvényt tudhatunk magunk mögött, és ezt köszönjük a közreműködőknek, és engedjétek meg, hogy tartsak itt egy kis felsorolást is, remélem nem lesz olyan következménye, mint az Oscar gáláknak, ahol aki kimarad megsértődik, és a sorrend is csak azt jelenti, nekem most ilyen sorrendben jutottak eszembe a fényképeim alapján az emberek. Szóval, köszönjük Hajdók Tibinek, aki többek között hozta a Top-toyt szponzornak, és hozta magát a mindig vidám hangulatával, Vajtu Zsoltinak, akinek jórészt köszönhetjük a tuning részleget, és azt, hogy minden reggel és este oda és vissza jutottunk, ha nem is igazán időben, de nagyon jó hangulatban, Oláh Józsinak a sokadalom és standdekoráció szervezésében nyújtott érdemeiért, László Petinek, aki nélkül lehet még ma is állítgatnánk a standot, vitrineket, molinókat reklámtáblákat, és csak néznénk tanácstalanul egymásra, hogy is legyen, Németh Gyulának, aki ott volt minden nap, és mindenben lehetett rá számítani, és hozta a Havassy vonalat, Nescsák Csabinak, aki a legelejétől a légvégéig, akkor még nem tagként is mindenben velünk volt, Bakondi Tamásnak, aki hihetetlen lelkesedéssel segédkezett, a Patus házaspárnak, akik biztosították, hogy az élőképünk valóban éljen, Németh Szabolcsnak, aki végig lelkesen segített, és mesélt a látogatóknak, Hordós Tibinek, saját külön bejáratú Mi-24-es pilótánknak, Vaskovics Zsoltinak, aki konkrétan 3 autóját hurcolta föl Budapestre a rendezvénysorozat miatt, Pászti Attilának, aki szintén mindig ott volt, ha segítség kellett, Polírpetinek, hogy már kint reklámozott bennünket, és benn is javította hangulatunkat felhőtlen jókedvével, Bóna Zolinak, akire szintén végig lehetett számítani, Varga Marcinak, aki egy kicsit vizsgázott, de már jött is vissza Győrből, hogy ott lehessen, Balla Andrásnak a bort, és hogy eljött segíteni is, valamint a bort ismét, a mosonmagyaróvári tuningos srácoknak, hogy nem is tagként eljöttek segíteni, A Nivás srácoknak az udvari kiállítást, Ördögh Mixinek, és Dömsödi Gábornak a remek interjúkat, Havassy Péternek az alkatrész bemutatót, A Top-Toy Kft-nek, a mentos és a Chupa Chups forgalmazójának a támogatást, Vida Gábornak a rajzokat és a póló árusítást, az Espediente Kft-nek és az 1000 Út utazási irodának a támogatást, Vargagixxxernek a remek videót és persze köszibál!nt a demó váltókat.

Köszönjük mindenkinek aki az autóját adta a kiállításra, ígérjük ennél már csak kevesebbet kérünk (fél vesét, ilyesmit), köszönjük a lehetőséget Noszvai Andrásnak és csapatának, és a bátorítást a totalcaros csapatnak, különösen Csikós Zsoltnak és Vályi Pistának, és természetesen köszönjük Kánya Zolinak, aki időben figyelmeztetett, ha letértünk volna  a sztahanovista munkamorál útjáról.

Köszönjük mindenkinek aki bármi kicsit is közreműködött, vagy eljött megnézni kiállításunkat, és nem utolsó sorban köszönjük családjainknak hogy tűrték a Ladás agymenést, még ilyen intenzív, tömény formában is, amivel ennek a kiállításnak a szervezése és lebonyolítása járt.

Addig is amíg elkészül a 2011-es Oldtimer Expós részvételünket megörökítő oldal, itt van néhány saját kép a Zsigulis stand kulisszák mög9ötti életéről.  És remélem már azon gondolkodtok, mit csinálunk jövőre! :)

This entry was posted in 2011. II.negyedév, Hírek and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Oldtimer Expo 2011 – Köszönet

  1. Sziasztok!

    Gratulálni szeretnék Mindenkinek! Fantasztikus volt! Nagyon igényes volt! Profi kiállítás volt – tele lelkesedéssel, erővel, elszántsággal, és mérhetetlenül nagy szakmai tudással!

  2. Kedves Zsigulisták!

    Gratulálok! Fantasztikus élményt kaptam Tőletek, csodás volt a zsigulis szekció, a 2011-es Oldtimer Expo sava borsát adtátok!
    Megtiszteltetés számomra, hogy a magam módján hozzájárulhattam a sikeretekhez!

    Köszönettel:
    Ördögh Mixi

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!